søndag 19. desember 2010

16


Og plutselig har vi siste workshop, og jeg er på kveldsforedrag og i skogen og fotograferer, og på eksamensfest til halv seks om natten, jeg får freelanceoppdrag og jeg jobber på postkontoret, og sier hejdå til alle i klassen for nesten en mnd fremover, og det blir ferie, men jeg har ikke tid å sette meg ned før det er gått flerfoldige dager, og det er da jeg kommer på kalenderen, og at det jo må være mange dager siden sist. Og det er det jo. Så nå blir det mye å ta igjen. (Beklager.)

Franske Patrick Demarchelier er en av de jeg stadig lar meg inspirere og fascineres over. Svart-hvitt eller farger - bildene hans ser alltid ut som en drøm. Med store kreasjoner eller nakenhet i all enkelhet i studio, det er bare å la seg inspirere.
Der det gjelder er der du finner Patrick. Han nevnes i "The devil wears Prada", han skyter for blant annet Elle og Marie Claire. På hjemmesiden hans kan du se mange av hans flotte bilder Dersom kunst, mote, skjønnhet eller reklame er noe som fenger deg - sjekk ut hans bilder.

3 kommentarer:

Ida sa...

Jeg vil være han! Bare kvinne.

Barbro Andersen sa...

Oooh, fantastisk! Han må jeg sjekke ut!

CJ sa...

Love these!