lørdag 11. desember 2010

10


Ungdomsskolen, dere. Jeg har jo tidligere nevnt Mean Girls, og ungdomstid. I dag, fokus på at man faktisk kan like noen ting man ikke må gjemme seg for i ettertid selv om man er ungdom. Jeg vet hvertfall om to ting jeg likte på ungdomsskolen, og som jeg fremdeles liker; fotografi. Og Metallica. Og hva er vel da bedre enn en kombinasjon?

Ross Halfin har fulgt Metallica til de var små barn på alder til meg, og frem til der de er i dag (små barn i større utgaver, med mer penger på konto, og fler fans). På hjemmesiden hans er det tydelig at han er en mann med lidenskap for musikk - listen over band og artister han har fotografert én, ti og tusen ganger er langlanglang. En mann som blander to av mine lidenskaper; en mann for meg.
Bildene hans er, naturlig nok, en blanding av sort-hvitt og farger, analogt og digitalt. I posten min vil jeg trekke frem hans bilder av Metallica, men det kunne like godt vært The Who, The Police, Nine Inch Nails, Black Sabbath, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones.. Ja, dere tar tegninga. Han er med de store gutta!

Jeg digger hvordan han har haugevis av bilder både fra konserter, backstage, privat osvosv av flere band, som gir deg mer bakhistorie og personlighet til folk du vanligvis bare ser på scenen eller i mer oppstilte bilder.

Ja! Ross Halfin. Ring meg om du trenger assistent. Høhø.

2 kommentarer:

stokkefot sa...

Aaaw, de var så søte og små! <3
Digger bildet av Kirk og Lars hvor James står i bakgrunnen og gapskratter! :D

Ida sa...

Dette var gøy!