onsdag 24. juni 2009

I swear I just found everything I need.

Jeg prøver å begynne å tenke ut hva jeg vil ha med til Roskilde, og jeg har handlet inn noen ting, i tillegg til at jeg byttet vakt med Navdeep på jobben på fredag, slik at hun tjener litt mer penger, og jeg får litt flere timer å pakke osv på. Sort, enkel jumpsuit fra H&M, sikkert superdigg når man ikke føler seg helt på topp og ligger i campområdet/virrer rundt etter mat.Veldig fin grønnturkis(?) kjole med sølvglitter fra Oasis (yay for halv pris), både pyntet og ikke-pyntet på en dag. Tjohoi. Og uten ermer, siden jeg har bestemt meg for at jeg skal bli brun og usvett.Hårfjerningskrem, solkrem, tørrshampoo, bikiniunderdel med stor sløyfe og sløyfeflip-flopper, hallo, jeg skal jo tross alt på festival.Også fant jeg disse fine sandalene på H&M, og jeg elsket de både i brunt og sort. Som den vinglepetteren jeg er, endte jeg opp med begge fargene. Heldigvis for meg sponset Posten de sorte sandalene og jumpsuiten som premie i form av universalgavekort.

Skal du på festival i sommer? Hvilken?

18 kommentarer:

Camilla Leona sa...

åh, så fine! skoene var nydelige! dyre? :o

Renate sa...

Du vet jeg elsker sandalene HORE.

Ida sa...

desi pesi, som er så spesi. Smisk.
er sandalene gode og gå i? hva koster de? kanskje du kan shoppe for meg?:D

StianK sa...

sug meg

metallicatrollet sa...

Camilla: Sandalene koster 198,- og sandalene 49,-, så vil ikke betegne de som spesielt dyre. ;]

Ida: De er gode å gå i, eller, jeg har bare gått i hagen med de til nå, lol. De koster 198,-, og jeg kan se etter de for deg i morgen. Hvilken strl bruker du? :)

metallicatrollet sa...

Stian: Alltid! ;o

Barbro sa...

Jeg vil på Dessiefestival :D

hjartesmil sa...

sv: å, det har eg ikkje sett! send ein mail til, så skal me fiksa det. :)

engeset sa...

Åh, jeg vil også til roskilde!
Skal nok ikke på festival i sommer :/

johannee sa...

kjempefine kjøp! sandalene var superkule, må sjekkes ut;)

julie sa...

bæsj, jeg vil også på roskilde. fine sko forresten, likte de veldig godt! og JAAA; jeg skal faktisk på festival i sommer. ØYA-festivalen, skal se fever ray og arctic monkeys. det blir bra deeeeet!

Barbro sa...

Forresten så er sandalene lekre :D

SandraJeanette sa...

Tror jeg likte jumpsuiten, men tror du kommer til å få det varmt i svart om det blir så vart der som det har vært her de siste dagene :p
Elsket begge former av sandaler, men likte best de svarte! Har ikke sett slike i noen av butikkene jeg har vært i, og jeg er virkelig på utkikk etter gladiatorishe sandaler til festivalen vi skal på. Har heldigvis bare meldt sol, i følge yr.no, så slipper ha med støvler og regnklær!
Tørrshampoo, hvor finner du det, og hvordan brukes det? Det hørtes nemlig veldig praktisk ut. vom det fungerer på måten jeg inbiller meg!
Vi skal på skjærgådsfestivalen, på MANDAG! Jeg gleder meg. Har gått til annskaffelse av telt i dag :D (hadde vært kjekt om du gadd slenge inn ett svar på det med tørrshampooen på min blogg)

metallicatrollet sa...

Sandra Jeanette: Tørrshampoo sprayes på, og ser litt ut som mistenkelig hvitt pulver. Du sprayer passelig mengde ned i hodebunnen, venter i ca 5 minutter, og tørker av med et håndkle (derfor er det smart at den gir hvit farge først, så ser du når du har fått den vekk). Jeg kjøpte min på Cubus, og den kostet vel rundt 80 kr. :) Knall til festival!

ingunn sa...

jumpsuiten er jo knall! :) ingen festivaler på meg =/

Madimoiselle sa...

Likte skoene, kjempe fine :) Nei, jeg skal ikke på noe festivale, buu!

maiakristine sa...

Elsket sandalene :DD

SandraJeanette sa...

Tusen takk! :) Nå tror jeg du redda festivaluken min ;)