torsdag 11. juni 2009

Den som spør får svar, del 1.

Hva vil du utdanne deg som? Drømmeyrket mitt er fotograf. Eller journalist. Desverre er dette drømmeyrket til 80% norske ungdommer, synes det å virke. Så jeg vet ikke hva jeg ender opp som. Men kunne jeg valgt selv, fra øverste rad, så hadde Krogvold fått besøk.

Når begynte du å interessere deg for å fotografere? Jeg var vel rundt 13-14 år da jeg begynte å fotografere mer enn de mer standard "smiiil" -click- bildene av familie og bekjente. Dette var forøvrig også da jeg fikk mitt første digitalkamera, og dermed startet jeg å ta flere bilder. Men jeg har mange fine, uskarpe forsøksbilder fra den analoge perioden i kameraverden også..

Hvordan traff du kjæresten din? Første gang jeg så han, var faktisk et bilde han hadde av seg på et nettdagboksted. Jeg la han til på MSN, vi fant tonen, møttes noen ganger, og ble forelsket.

Begynner du lett å gråte? Når det kommer til Grey's Anatomy; ja. Ellers liker jeg å tro at jeg hverken er supermann eller cry baby.

Har du lappen? Nei, men jeg skulle gjerne hatt det. (Ting tar tid.)

Fineste film? Lost in translation og Donnie Darko.

Favorittblogger?
Mote/bilder; http://www.renatefashion.com , http://www.baljeku.blogspot.com , http://www.elenita.no
Alt mulig; http://www.cecekaa.blogspot.com , http://www.thecherryblossomgirl.com og Nio till fem .
Også vil jeg nevne http://www.strekhjerte.com/blog , selv om hun har sluttet å skrive. Hun har allikevel et fantastisk arkiv!


Hvis du ble forlatt på en øde øy og du bare fikk ha med tre ting, hva ville det vært? Tricky! En jævlig stor skrivebok med tilhørende penn, en machete (til å ordne mat, spikke båt etc) og noe å snakke med, om så bare en volleyball som i Cast Away.

Vil du ha barn, hvor mange, og hva skal de hete? Det har jeg ikke tenkt så alt for mye på, i grunn. Faktisk. I skrivende øyeblikk har jeg ikke lyst på barn. Enda.

Hvem er yndlingstegneseriefiguren din? I Hundremeterskogen er det Tussi, i Andeby er det Donald, fra Nintendo er det Yoshi og i anime er det Naruto.

Hvis du skulle blitt en kjendis for en dag, hvilken kjendis ville du blitt? Hm. For bare én dag ville jeg nok hvertfall valgt en som lever et morsomt liv, og ikke nødvendigvis er world saver (sorry Bono). Tror jeg ville valgt James Hetfield fra Metallica, nå som han er frisk. En dag med konsert. Også ville jeg cruiset litt i en av de kule bilene hans først.

Hvor ser du deg selv om 10 år/hva drømmer du om?
Ser jo helst for meg at jeg er lykkelig, har en fast, og god jobb, grei inntekt, og et bra sosialt liv. Gjerne fotograf, journalist eller noe annet kreativt i den retningen, med familie og venner rundt meg.

Er et A4 liv med rutiner og barn noe for deg? Hm. Alt til sin tid. Akkurat nå gir tanken på å stå opp morgenen, smøre matpakker, vekke barn, følge barn til barnehage, kjøre til en åtte til fire-jobb, handle mat, hendte barn, spise kjøttkaker med brun saus og vaske skitne gjørmeklær meg klaus. Men for all del; noen rutiner må man ha.
(Tusen takk til alle som sendte inn spm. Resten av svarene kommer senere, nå må jeg spise og ordne meg før jobb.)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gøy å lese :D

MONKEY sa...

Haha, volleyballen i Cast Away. Journalist/fotograf - ja takk!