søndag 7. desember 2008

Tagging.

1. Du må linke til bloggen som tagga deg.
2. Lag ei liste med seks (u)interessante ting om deg selv.
3. Tagg fem andre blogger, la de vite det ved å kommentere på deres blogg.

Barbro tagget meg. :]


1. Mitt høyeste ønske er å bli fotograf, men jeg vet ikke om jeg har det som skal til. (Jeg vet ikke om jeg tør tro nok på meg selv til å satse, men jeg håper jeg skal klare å motbevise dette overfor meg selv.)

2. Jeg er flink til å være paranoid, til å snu ting til at folk egentlig misliker meg, eller til at ting egentlig er min skyld. Hvis jeg går ute, og det er mørkt, og noen går rett bak meg, kan jeg bli redd de er ute etter meg. Hvis jeg får lite kommentarer på bloggen min, tror jeg det er fordi jeg har gjort noe galt, og hvis jeg får mange tror jeg det bare er fordi de selv vil ha kommentarer, eller fordi jeg har kommentert hos de. Jeg tror jeg kan være ekstremt krevende og slitsom.

3. Jeg kan bli lett irritert, men det går fort over. Jeg er ikke av den langsinte typen, og det skal mye til for at jeg skal være uvenn med noen over en lengre periode.

4. Hvis jeg hadde hatt råd, eller fått tilbudet, ville jeg vært med på en "bli ny"-dag anytime, og gjerne skiftet ut mesteparten av klesskapet mitt i samme slengen. (Når jeg ser på klærne mine nå blir jeg nesten lei meg, og utrolig umotivert til å rydde de, eller ta vekk det jeg ikke bruker. Jeg er redd det skal ende opp med at jeg må ikle meg jobbuniformen på fritiden óg.)

5. Jeg samler på CDer og 50-øringer, og har mange av begge deler. 50-ørene er bare som et prosjekt for å se hvor mange man egentlig får, fordi jeg konkluderte med at hvis jeg hadde 50-øringer rotet jeg de som regel bort, eller la de igjen i butikken.

6. Jeg har bare hatt én eneste kjøretime i hele mitt liv, og den var med pappa. Jeg tenker hele tiden at "nå skal jeg begynne", men det er ikke blitt til det enda. Før hadde jeg ikke råd, og nå har jeg ikke tid pga jobb, sier jeg, men egentlig tror jeg at jeg er litt redd for å være dårlig, for å ikke få det til, eller for å krasje.

Jeg tagger Carro, Johanne, Miriam, Stina og Nostalgi.

6 kommentarer:

Monica sa...

Gøy å lese :-D

Anonym sa...

Haha, så morsomt ! Hvor mange 50-øringer har du da ? :p
Takk for kommentar, er veldig fornøyd med det :)
Et spm. : Hvilken mal bruker du på bloggen din ? Det var skikkelig fint :) Har lenge lett etter en fin mal, men finner aldri noen WOW, bare OK .. :P

Stina sa...

Jeg har akkurat samme innstilling som deg til kjøretime-greiene. Først var unnskyldningen at jeg ikke hadde tid. Så sa jeg opp jobben og hadde ikke penger. Så skulle jeg bare vente til jeg kom litt mer inn i studentlivet og hadde fått meg jobb og penger. Og nå er det snø og glatt. How convenient. ;p

Egentlig er jeg bare redd for å suge, og for at kjørelærern skal være en sånn som gjør meg stressa. :p

metallicatrollet sa...

Marie: Jeg er ikke sikker, men det er flere hundre kroner, hvertfall. :] Malen heter "Rounders 3", og det eneste negative er at jeg ikke får til å forandre bakgrunnsfargen der jeg har headeren min. Takketakk. :)

LISA sa...

Sånne innlegg er alltid artige å lese :D

Barbro sa...

flink pike ;)