fredag 19. desember 2008

Girl, don't go away mad. Girl, just go away.

Ok, jeg innrømmer at jeg ikke har prioritert bloggen de siste dagene. I går var jeg faktisk ikke på internett annet enn en tur på jobben, og i dag har jeg heller ikke vært mye online. Jeg har vært trøtt, sliten, og jobbet mye, og nå er det helg; jobbehelg. Urg. Allikevel sitter jeg oppe, jeg skal sove på min søsters rom, men hun er ute og flyr, så jeg drøyer litt. Blabla. Uansett, jeg tenkte jeg skulle få skrevet litt adventskalender, og slikt. Nå kom jeg på at jeg ikke har tatt bilder av de nye tingene jeg har kjøpt i det siste, men kameraet mitt ligger hos mamma, så det får jeg ta en annen dag.


Mötley Crüe - Dr. Feelgood [1989]


Mötley Crüe er glamrock, det er heavy, det er utrolig morsomt, og musikk å bli i godt humør av. Du kan synge og danse til musikken, mens du kan gråte eller drømme til balladene. På dette albumet er mange av de "gode gamle" låtene, tittellåta Dr. Feelgood, superfengende Kickstart my Heart og balladen Without you er noen av låtene du må få med deg på denne skiva. At deres stil på 80-/90-tallet av enkelte beskrives som "prostituerte dragqueens" får så være, bandet har tæl, stil og kjører på. Vokalist Vince Neil har en karakteristisk stemme du lett kjenner igjen, og som setter et stilig særpreg på bandet.

Hør på Dr. Feelgood; i sola, i parken, på konsert, på fest, når du er gira, hvis du trenger energi (når du rydder/vasker/pakker inn julegaver/trener). (Hør kanskje ikke på den under julemiddagen.)

5 kommentarer:

Anne Marthe sa...

liker kalenderen din godt :) fint med litt musikktips!

Barbro sa...

I needs yours tips og toes <3

SELMA sa...

Likte bloggen din, du setter sammen innlegga bra på en måte.
Hverdag så musikktips & random slik.
Veldig bra : - )

Camilla sa...

Den har jeg ikke hørt før :) Takk for tips!

SELMA sa...

Ja, synes den var veldig bra : - )
Selv om først da jeg hørte den var om vampyrer tenkte jeg med en gang tegnefilm lignende, , så ikke gjør det du også : - )
Var veldig bra, annbefalt også : - )