mandag 1. desember 2008

1. desember

Jeg har konkludert med at jeg vil ha en adventskalender. Jeg vil la meg inspirere av fjorårets kalender av Indigo, som presenterte en CD hver dag han anbefalte til sine lesere. Jeg vil velge forskjellig type musikk, slik at flest mulig kan finne noe de kanskje vil like.

Høres dette gøy ut? Vil dere ha med andre anbefalninger enn musikk og, f.eks. film, sminke, butikk, spisested etc? Og vil dere ha en konkurranse m. premie?


Bak luke nr én finner vi ihvertfall en finfin CD, nemlig;


The Sisters of Mercy - Floodland [1987]

Sisters, som er et av mine absolutte favorittband, er i en kategori musikk jeg selv ikke klarer å sette "i bås". Med mørk, deilig vokal og trommemaskin som viktige elementer, er musikken deilig, beroligende og ren, skjær nytelse. Vokalist Andrew Eldritch har en stemme som virkelig skiller seg ut. Av låter på Floodland vil jeg spesielt anbefale "Dominion/Mother Russia", "Lucretia my Reflection" og "Flood ll", men generelt gir hele plata en god, deilig feeling gjennom det hele. Enkelte av låtene kan kanskje fortone seg noe monotont, eller litt for lange, men som bakgrunnsstøy fungerer Floodland godt.

Hør på den: på fest, på t-banen, på kafé eller mens du leser favorittbladet ditt.

8 kommentarer:

Mad Mullah Hastur sa...

Floodland er ei av mine favorittplater òg.

Og i går hadde eg gleden av å høyre på Sisters of Mercy medan eg flaug eit helikopter over Liberty City om natta i GTA. Det var... koseleg, og gav meg inspirasjon til neste storbysferie ;-)

Inez Madeleine sa...

Så morsomt, kalendere er alltid gøy :)

Marinakvalvik sa...

hihi jepp kalendere er fun. Aldri hørt den platen, men kan vel alltids sjekke ut ;)

Anne Marthe sa...

Kalender er gøy :D

Brunost sa...

Det hadde vært morsomt med anbefalinger av filmer!:)

Jorunn sa...

Oioi, artig kalendervalg! Likte den plata. Takk så mykje! :-)

Karoline sa...

ohh..kalender er moro!<3

Camilla sa...

Musikk og filmer høres bra ut :D