torsdag 28. august 2008

Two steps forward, three steps back. Without warning; heart attack.

Etter å ha gjort dette (og litt mer da, heldigvis) på opplæring i to dager fordi hun som lærer meg opp er syk, har jeg i dag fri. Høm. I dag har jeg laget pølsesmørbrød uten ost til frokost, ettersom noen hadde spist opp all ost i huset, og ryddet på rommet. Jeg har heldigvis ikke sett noe til husedderkoppene på rundt 10 cm som er begynt å frekventere rommet mitt, thank God.

Forutenom de standard tingene "alle" er redd for, som å miste personer de elsker, å bli alvorlig syk, døden og krig, så tror jeg edderkopper er relativt høyt opp på fobi-lista mi. Jeg vet at de er flinke og hjelper økosystemet og spiser skadedyr osv, men de er -ikke- velkomne på mitt rom..

7 kommentarer:

Karen sa...

Uff, jeg og hater edderkopper :( grusomme dyr...
Jeg bor ikke i nærheten av Oslo nei... :) Jeg er fra, og bor for tiden i Bergen, men om 35 dager (hehe, jeg har nedtelling) Flytter jeg inn i det nyinkjøpte huset mitt i Lofoten... Og det er i det fantastiske landskapet der oppe jeg skal studere foto :)

Monkey sa...

Stilig tegning.

Vi hadde en gedigen edderkopp som bodde i trappa vår før, for mange år siden.
Jeg hadde ikke vært høy i hatten om jeg hadde møtt på en svær edderkopp med pels på, f.eks tarantella, men de 'vanlige' vi har her i Norge gjør meg ingenting :-)

Anonym sa...

åh, nei! ikke på mitt rom heller :S

Camilla sa...

likte tegningen :)

Anonym sa...

kjæresten min er også livredd for edderkopper. huff

way sa...

usj edderkopper er nasty:( så kul tegning :)

Anette sa...

Edderkopper er skumle ;o
Hyler hver gang jeg ser en :/
Fin tegning btw (: