tirsdag 5. august 2008

Miley Cyrus

[Bilder fra seher.no]


Hvem har vel ikke hørt om Hannah Montana i disse dager? Vel, har du ikke det, la meg fortelle deg at hun er Disney Channels barnestjerne, med kjendispappa, eget studioalbum og tv-serie. Ok, jenta heter egentlig Miley Cyrus, og hun er 15 år, og midt i alderen der man skal ha det gøy, og bli kjent med seg selv og alle andre. MEN; forskjellen på Miley og andre 15-åringer er at hun er kjendis, og skal være et forbilde for småjenter (og eldre). La oss si flesteparten av hennes fans er 8-12 år gamle. Hva synes da dere om at hun legger ut slike bilder av seg selv på nettet? Personlig skjønner jeg at hun vil være som andre på sin alder, ta bilder av seg selv osv. Hun er bare femten, og jeg synes ikke en skal kunne laste henne for alt hun måtte gjøre/ikke gjøre enda. Derimot synes jeg kanskje noen rundt henne burde passe på at hun ikke gjør noe hun kan angre på etc. :]


Hva synes du? Er det greit at kjendiser legger ut slike bilder?
Ødelegger dette deres forbildestatus,
eller er det bare en del av "ung og lovende"-pakken?

14 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes hele jenta er tåpelig. Det virker som om hun allerede har blitt ganske bitt av hele stjerne-statusen. Det er latterlig. Jeg har ingen respekt for henne.

Monkey sa...

Det virker som hun tar litt av ja. Syns bildene er litt tåpelige. Fjortis-takter. Men, det er hennes valg. Og om hun absolutt skal ta sånne bilder av seg selv, så burde hun være litt mer forsiktig.

June sa...

Unødvendig å legge ut sånne bilder, når hun selv vet at hun har utrolig mange små-fans som sikkert kommer til å legge ut liknende bilder etterhvert. Greit nok, "jeg er ung og dum", men hun kan jo hvertfall droppe kyssemunn-stilen.

Yvonne sa...

Jeg syns at hun kan gjøre hva hun vil, kjendiser er jo bare mennesker de og( selvom de fleste "normale" mennesker ikke legger ut sånne bilder av seg selv 8-) )

Stina sa...

Tja, hun er vel ikke noe dummere enn den gjennomsnittlige 14-åring. Problemet er vel heller det at den gjennomsnittlige 14-åring ofte ikke får like store konsekvenser for fjortisfaktene sine, iom at resten av verden ikke sitter og følger hvert skritt de tar.

Man kan ikke vente så mye annet, når man blir superstjerne og har en klin gæren far..

Amelita sa...

Åh, jeg irriterer meg så sykt over den jenta!

Sophie :) sa...

Egentlig synes jeg ikke dette er så sjokkerende som alle skal ha det til. Jeg er 14 år og vet hvordan ungdommer i denne alderen er. Det ligger jo bilder va meg i bikini på facebook hvor jeg er på stranden. Så er dette så veldig ille? det er jo for det meste bare at hun viser magen og står i trusen. Det er virkelig ikke så ille!! Men jeg ville ikke gjort det der selv, det er jo ganske billig!

Magnus sa...

Nja, de gjør det vel for å bli mer kjent. Så greit ;)

way sa...

ødlegger forbildestatusen definitivt.. MEN er vel vanlig på hennes alder å eksprimentere slik også, og med tanken på at hun selv ikke publiserte bildene sine public(hacket) så er alt uskyldig.
synes bare synd på henne.
hanna montana er gøy xD

anne sa...

Synes det er teit at folk skal reagere så utrolig mye på noen bikinibilder og sånne ting. :b

Karinapinheiro sa...

Først og fremst liker jeg ikke hu i det hele tatt, syns hu er helt tåpelig. Og syns det er unødvendig av hu, siden hu har små jenter som ser opp til hu. Hun er dårlig forbilde.

Takk for komentaren på bloggen, du har en søt blogg :)

Marie sa...

Altså bikinibilder er helt greit synes jeg, spesielt når man er komt i den alderen at men selv forstår konsekvensene av det man gjør (altså legge bilder av seg selv ut på nettet), men disse bildene synes jeg spilte mye på sex for en så ung jente. Hun kommer garantert til å angre.

Anonym sa...

Herregud, det nederste bilde står hun ved en bassengkant, tipper du har noen sånne bilder med trurmunn med bikini på ved et basseng, ok, kanskje du ikke har det, men det er ilaffal ikke bare miley som har gjort det.
Selv er jeg en kjempefan på snart 13 år

Anonym sa...

Du spør om det er greit att jenter som henne "legger ut bilder som dette her". Strengt tatt har hun vell ikke lagt ut disse bildene av eget ønske, men av en person som stjal de fra hennes private mobil.

En viss forskjell der. Kjendiser har like mye rett på ett privatliv, hva enn det måtte gå ut på, som alle oss andre. Så hva de gjør privat, ute av offentlig syn er akkurat det samme så lenge de ter seg i offentlighet.