fredag 29. august 2008

Anesthesia

Vel, jeg føler at bloggen min baserer seg på at jeg legger ut noen bilder av ymse kvalitet, og skriver noe blah om det på bildene. Truth is, jeg prøver meg frem, for å finne ut hva jeg synes fungerer, og prøver å se hvilke elementer jeg liker fra andres blogger. Jeg liker personlige bilder, men ettersom jeg ikke vil røpe for mye privatliv, poste mange private bilder osv her, så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre det.. Forslag, anyone?

Uansett, i går var det en utrolig fascinerende himmel ute. Hele himmelen var dekket av bittesmå skyer, det så ut som noen hadde veltet en pose med minimarshmellows utover, og det var nesten til å bli svimmel av.

Forrige fredag var jeg i byen, og endte opp med å kjøpe nok ei veske. Jeg har da nok vesker fra før av?! Vel, ja, egentlig, men.. Du vet. Noen ganger bare må man..

Og jeg kjøpte også et skjerf. Kan man få for mange skjerf? I doubt it.
Og jeg har en ting for striper. Og ruter. Og prikker. Men ikke i kombinasjon eller overflod.


OG; my new babies! Aww. Jeg elsker disse. Ja, det er de samme som jeg postet bilde av tidligere, bare i sort. "Jeg liker egentlig de grå best, men jeg vedder på at jeg ender opp med de sorte" sa jeg til min venninne da vi så skoene, og da jeg gikk innom butikken for å prøve skoene igjen i går, hadde de bare igjen sorte par. Uansett, de er herlige, dog jeg er vant med å tasse rundt i Converse, så det er en tilvenningssak. Og jeg er nesten høyere enn kjæresten min iført disse. Disse var en gave fra meg selv til meg selv fordi jeg har vært flink på opplæring denne uken, ikke gjort noen fatale feil, ingen offentlige sammenbrudd osv.
Nå skal jeg drikke Pepsi Max, høre på musikk og kose meg med kjæresten. :) GOD HELG!

12 kommentarer:

way sa...

hehe! jeg er også egentlig typisk coverse chick..har tasset rundt i det i årvis, uansett årstid.. men har nå et par ganske like de skoa.. følte meg pluselig så lady, ahah. definetly en tilvennings sak som du sa ^^, de på det bildet var finere enn mine..:P jeg har så damn gullfisk hukommelse så nå har jeg glemt hva jeg skulle si bortsett fra så kule skyer!!! :D

Chimamanda sa...

Whoa.. Veldig fint bilde!

Camilla sa...

Så utrolig stilige sko!!

metallicatrollet sa...

Tusen takk. Løp og kjøp på Zara, sier jeg bare. :D Men jeg er usikker på hva jeg skal kombinere de med, for å vende meg til å bruke de, liksom. Kjæresten sa bare "en fin kjole" da jeg spurte, men jeg vil jo ikke bare bruke de når jeg pynter meg. :$

Stina sa...

Sånne sko er så søøøte. ^^ Skulle gjerne hatt sånne sjøl, men har angst for hæler som klakker, og klarer ikke gå i sånne sko, såh.. :p

Og forresten synes jeg bloggen din er ganske så fin som den er, tenk. :)

Vera sa...

søte skyer, søte sko.
du er småsøt i deg selv du :-)

Anette sa...

Så fine sko :-)

latterliglett sa...

God helg! De skoene var bare nydelige :)

Monkey sa...

Så fine sko, skjerf og veske! Jeg vil også være litt anonym, og da er et ikke alltid like lett å blogge. Hvertfall ikke når jeg ser andre bloggere, som omtrent i hvert innlegg legger ut bilder av seg selv eller venner.

johannee sa...

kjempe fine sko!! :)

carokal sa...

Herlige sko! Skulle ønske jeg kunne bruke sånne :p

Ingrid-Alice Lea sa...

Åh, herlige sko! Sånne vil jeg også ha. :( Men hva syntes du om 'aldersgrensa' for å gå med høye hæler? Mottar en del stygge blikk fra folk om jeg bruker hæler, så det er bare noe jeg bruker i formelle sammenkomster. Foreløpig.