tirsdag 19. januar 2010

Mulberry.Mulberry er en av mine favorittveskemerker. Hadde ikke begynt å gråte (ikke fordi jeg var trist, hvertfall) dersom en av disse hadde vært min.. Jeg synes vesker er noe det må en måte er mer "greit" å investere i enn f.eks. sko eller plagg, ettersom jeg nesten alltid bruker veske, og man lett kan bygge forskjellige antrekk rundt ei veske. Jeg har ingen designervesker selv enda, men drømmer stadig om å få meg ei. Dersom jeg skulle kjøpt en Mulberry tror jeg at jeg ville valgt en Alexa, eller en Bayswater. Føler at de er de mest "tidløse", og som passer meg.

Har du investert i noe fra en designer? Veske, klokke, sko, plagg etc?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ønsker meg en Alexa. hadde jeg bare hatt 7-8000 kr for mye.

Henry sa...

syns det er lurt å invistere i en veske!
har noen par designere inn til nå, men det skal bli flere! i morgen skal jeg faktisk til en vintage butikk for å beundre Hermes vesker..ahh..hadde man vært rik!

Helga sa...

Har eit par designervesker, no venter eg på ei Miu Miu veske i verdas tregaste post. Men har kjempelyst å kjøpe Alexa til sommaren! Spesielt den lysaste versjonen!

Barbro Andersen sa...

Jeg vil i hvert fall ha ei nydelig designerveske <3

vix sa...

åå. mulberry i mitt hjarte. har en mulberry elgin i oliven. vakker skapning. har kjøpt endel designer vesker opp gjennom de siste årene men etter jeg hadde et semester i utlandet så måtte jeg priotere andre ting. penger vokser ikke på trær. men har fått men koselig samling. alt fra miu miu bow til balenciaga courier.

Martine sa...

Jeg har også fått øynene opp for Mulberry. Liker Bayswater best, men jeg trenger en med lang reim. Elsker vesker! Trenger egentlig alle slags vesker.

Jeg har ikke noe designermerker. Har ikke råd til sånt ennå, men skal nok ha det i løpet av sommeren.

Johanne sa...

kjempefine vesker
savner deg søta!

Malin sa...

De var dødsfine alle sammen:) Jeg har ikke fått gjort det enda, men en dag i fremtiden skal det invisteres:) Men tror jeg må bli ferdig med barn å sånt først:P Før det har jeg ikke hjerte til å bruke så mye penger på noe til meg selv:P

Ida Emilie sa...

Jeg har ikke investert i noe mye sånt, men jeg kommer sikkert til å investere litt i vesker fremover. Og også litt i sko. Mulberry er en av mine favoritter når det kommer til vesker, og hvis jeg kunne fått en ville jeg fått en svart bayswater i vanlig skinn. Da ville jeg sikkert vært så glad at jeg hadde sovet sammen med den om natten:P

fashionaddict sa...

Mulberry veskene er kjempe fine, men lurte på hvor mye prisen på de ligger på egentlig? :)

Anonym sa...

Jeg har nettopp investert i en liten Marc by Marc Jacobs:) Når drømmevesken er på 30% er valget ganske lett. MbMJ er ikke så dyrt da, så den kostet "bare" 1200 kroner...
Ellers drømmer jeg om en rød Miu Miu, men jeg tror ikke den er å få tak i, og om den er det har jeg ikke 10.000 kroner...

Ida sa...

Alexaen er skikkkelig fiiiin! Selv har jeg aldri klart å glemme Biker-vesken fra Balenciaga, har en som er litt litt lik fra Botkier, men det blir ikke det samme..