tirsdag 28. oktober 2008

New items!

I dag startet som en vanlig dag, bare at jeg for en gangs skyld skulle ha tidligvakt. Etter å ha sløvet og vært trøtt, hadde jeg som vanlig dårlig tid til t-banen, som ikke kom da den skulle. Jeg trodde først den kom for tidlig, men det viste seg at banen bare hadde ekstreme forsinkelser, noe som førte til at jeg ble stående ute i nesten en halvtime. Jobb var heller ikke superb i dag, og jeg var mildt sagt sliten, lei meg og litt sur da jeg dro med banen i retning byen etter endt arbeidsdag.

Heldigvis bedret dagen seg. Jeg møtte noen av mine flotte venninner, fikk handlet litt, var en tur på Mc Donalds, og hadde typisk "overtrøtt-latterkrampe". Det var flott. Jeg mistet forøvrig brettet mitt ned i søppelkassen, der det stod "vennligst ikke kast brettet."Nye ting i dag; neglelakk i knallrød, grønt skjerf og sort jakke. Alt fra H&M.
Det er meldt snø/sludd/ekkelt lite grader i morgen, og jeg har planer om å gjemme meg under dyna med Sex og singelliv frem til jeg må ut og på jobb. Er du glad i vinteren? (Det er ikke jeg.)

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jakken var ganske fresh.

Kay sa...

Loved your scarf and the red nail paint :)

pnu sa...

Herlige ting, elsker alt :D
Jeg liker ikke vinter, spesielt ikke snø.

Anonym sa...

Så fine kjøp :D Likte jakka di veldig godt. Har har det snødd i natt så kom meg ikke på skolen :P

Jas sa...

Om jeg er glad i vinter? Er med glad i sommeren, for å si det slik :)

sv: Jeg tror nesten jeg skal ta ett friår fra skole, etter vgs jeg også... Takk! og i like måte :)

Renate sa...

Liker jakken :-)

Blomsterpiken sa...

Jakken var hot :)