mandag 21. juli 2008

So long, and thanks for all the fish!

Metallicakonserten var kjempebra! Jeg møtte i tillegg noen jeg alt kjente fra skolen før konserten, så jeg kom meg på vors, og jeg slapp å bli helt alene. Stemningen var kjempebra, jeg sang med på samtlige sanger, tårene stod i øynene mine under The Unforgiven, og alt i alt var det virkelig en konsert verdt å huske. Tusen takk for billetten, pappa!


Nå har jeg et problem. Jeg er kommet inn på et studie jeg egentlig bare har søkt fordi jeg tenkte faget var ok, og fordi jeg måtte søke noe. Hvis jeg velger dette, får jeg studiepoeng, og jeg blir smart. Kurset er egentlig toårig, men jeg tar det evt bare ett. Dette er såpass nærme hjemme at jeg kan bo hjemme, og det er gratis. Men; egentlig frister et år på folkehøyskole, eller et jobbår mye mer. Problemet er at jeg finner fordeler og ulemper med alle disse tre valgene. Og jeg må velge fort, innen denne uken. Jeg har virkelig ikke peil.

Hva skal jeg velge? Jobbår? Folkehøyskole? Studieår?
Alle tilbakemeldinger settes kjempestor pris på!

7 kommentarer:

Margrete sa...

Heldig! :)

Hadde jeg vært deg hadde jeg ikke tatt meg et fri år:) Da sies det at det er værre å komme seg inn på skole igjen, ihvertfall høyskole osv :) hva skal du gjøre om du evt. tar deg et friår?

Jejj sa...

Margrete: Hvis jeg tar et friår blir det ett år med jobb, der jeg sparer opp en pen egenkapital, og kanskje tar meg en liten reise. :) På denne måten kan jeg kanskje finansiere deler av et evt privatskolestudium senere, de er jo så megadyre. :$

Friendly face sa...

Folkehøgskole hadde jeg valgt, definitivt. Det virker helt fantastisk! Ellers ville jeg kanskje studert, jeg er glad i skolen, haha.
Jobbår hadde jeg aldri valgt, men hvis det er noe for deg så tjener du jo masse penger og sånn på det.. haha, jeg føler at jeg ikke hjelper deg noe særlig nå, desverre. x]

Karoline sa...

Ett år med jobbing!

Linda-Mari sa...

Jobbår:)
Skjønner ikke greia med folkehøgskole.

Amelita sa...

Vanskelig å si hva du bør velge, det er jo veldig opp til deg, og hva slags person du er, type, om du er skoletrøtt er det kanskje ikke noe vits å begynne på et studie du ikke er så interessert i..

way sa...

skulle ønske jeg var der!

-folkehøyskole! :)