torsdag 24. juli 2008

And I think my spaceship knows which way to go..

Mamma vil jeg skal søke folkehøyskole. Pappa mener jeg burde jobbe et år. Venninnen min har haugevis med gode argumenter for hvorfor jeg burde ta imot tilbudet jeg nå har fått fra HiVe på mediekunnskaplinja. Søstra mi vil ikke at jeg skal flytte, og jeg selv? Jeg aner ikke. I går ville jeg på HiVe, før i dag ville jeg jobbe og var halvveis på tur til å skrive søknader, og nå er jeg tilbake på mediekunnskap. Herlighet, for et salig rot jeg skal klare å lage ut av alt og ingenting, altså..

Jeg sitter og hører Eels - I need some sleep, mens jeg spiser nøtter, drikker iskald Fanta og slarver på MSN. Jeg og min lillesøster sitter nede i kjelleren på mitt rom og har LAN, og det er riktig så koselig. I morgen er det opp og ut i solen noen timer, før jeg skal møte venner for vors og Iron Maiden-konsert. I tillegg burde jeg begynne å pakke til Mallorcaturen jeg drar til på lørdag morgen.

Hva skal jeg ha med meg til Mallorca?
Har du noe du går og grubler mye på for tiden?

10 kommentarer:

wiho sa...

det er kjempe kos å sitte å ha lan med deg. WIHO!! får håpe du finner ut av hva du vil da :) jeg grubler på alt og ingen ting.. jeg tenker på masse men ikke så viktige ting som jeg husker etterpå, så jeg er nok et rote hue jeg assa... hehe, men love u søss uansett. Hihi <3

Camilla sa...

så koselig med lan sammen med lillesøsteren din :) grubler egentlig på veldig mye fortiden, eller generelt hele tiden. Så blir mye å ramse opp. Fin blogg :)

Elisabeth sa...

Jeg jobber på Lindex.
Men buksen er fra 2006 tror jeg, så de er bare noen rester som er tatt opp fra lageret, og jeg så tilfeldigvis potensialet i dem.
Jeg bruker vanligvis small i bukser, eller 34/36. Eller 27/28 tror jeg.
Om du bruker større var den også i str 164, og den var for stor til meg.

Friendly face sa...

Mallorca? Nei jeg aner ikke, jeg hater pakking. Har ingen anelse om hva man burde ha med seg på ferie, og hver gang jeg skal pakke ender det med at jeg konstaterer at alle klærne mine er stygge og ikke matcher.
Men jeg tror det er varmt på Mallorca.

Hva jeg funderer på for tiden.. nei, jeg tenker litt på om jeg burde ta biologi eller historie og filosofie til høsten jeg.. :D

Maren sa...

1. Jeg ELSKER Eels.
2. Du burde gå på folkehøgskole. Synes jeg. Det høres så utrolig morsomt ut, og både jobber og studier kommer til å være der året etter også. Tenk så mange fine nye venner? Også så avslappende med et la-oss-ha-et-gøy-år!
3. Jeg linker deg, jeg. :)

Drea sa...

Herlig bilde! : )

Friendly face sa...

Forresteen..
David Bowie.<34

way sa...

så koselig!:) kamera,pass og penger er vell det viktigeste og ta med seg ^^,
uffda, ikke lett og velge.. grubler mye på det samme fortiden, har fått plass på folkehøyskole og jeg har svart ja, men er veldig usikker på om jeg reiser likevel.. ikke lett gitt:( håper du finner ut av det da!:)

sallie sa...

JEG MÅ BARE SI DET: KATTEN VAR NYDELIG!

Liker bloggen din veldig godt også :-)

http://bysilje.wordpress.com

Monkey sa...

Valgets kvaler altså.. Jeg må tenke litt på hva jeg skal gjøre videre i livet jeg og. Det er jammen ikke lett!

Nydelig bilde forresten :)