torsdag 8. juli 2010

Kærlighed.

I det vi løfter på oss sekkene og jeg snur meg og ser utover jordet en siste gang dette året, merker jeg de første tegnene på post-Roskilde depresjonen komme snikende. Og her sitter jeg, flerfoldige dager etterpå, og hoster restene av urinstøv opp fra lungene, og har en latterlig stor bunke bilder fra Roskilde som jeg snart skal få postet til deres store glede. Roskilde var i år, som i fjor, og året før, bare masse sol, glade mennesker, fulle folk, glede, kærlighed, telt, utedo, konserter, svette, Cosmoku osv, og det gjør opprinnelig vondt å vite at det er et helt år til neste gang.

Mens vi alle venter på bilder fra Roskilde, kan jeg dele noen av min søte søster, som jeg tok rett før jeg dro til Danmark;

Modell: Miriam
Fotograf: meg.

4 kommentarer:

Ida sa...

Nyyyydelige bilder!!!! Jeg elsker lyset, fargene, lensflaren, ALT!

Kit sa...

Jeg vet at du ikke gjorde det med vilje, men takk for at du bryter det ned i to deler, med en forvarsel først. På blogg-rollen min ser jeg om du har oppdatert, og jeg har gru-gledet meg til den første roskilde-oppdateringen. Jeg vil jo at dere skal ha det fint, jeg håper jo at dere hadde det helt fantastisk, og at konsertene var bra.. Men jeg er jo utrolig skuffa for at jeg ikke fikk dratt i år. Det gjør nesten vondt i øynene å se bilder på facelol. Nåja. Velkommen hjem!

Miriam sa...

Du er verdens beste søster og verdens beste fotograf (i mine øyne)! jeg kommer til å savne deg super masse mens jeg er å chiller max i USA!
you know I love you <3 xoxo

Sara Berntsen sa...

hehe, må værra litt sjuk og, sånn at man holder seg balansert;p

fine bilder!!