onsdag 19. mai 2010

You want to know the end of your story.

Det er fryktelig fint vær, fryktelig deilig, og fryktelig å ha hang-ups på ord, som fryktelig, et ord som sniker seg inn i annenhver setning jeg sier om dagen. Jeg har lyst til å være ute og fotografere pene bilder og være i sola hver time om dagen, men skolen har bestemt seg for å ha flerfoldige prosjekter og teorisaker på tampen av skoleåret. Å stå på t-banen tidlig om morgenen, mens det er så varmt at svetteperlene pipler frem på overleppa, eller å høre andre menneskers hysteri over nok et forsinket NSB-tog om morgenen er heller ikke helt amen.

Men det er snart sommerferie, det er Roskilde om drøyt 37 dager, det er midtveis i mai, jeg har gått i shorts i dag og det er mye å se frem til. Selv om det kanskje ikke er alt som er like gøy.

(Og det er til de dagene man for eksempel kan sette på Susanne Sundfør, Bruce Springsteen, The Who eller The Temper Traps for å overdøve sure medpassasjerer på kollektivtransporten, eller blafre i Costume mens du spiser en is, eller bruke penger du ikke har på å kjøpe sommerlige klær, eller du kan se (500) days of Summer hvis du ikke orker annet.)


Modell: Mai-Linn, Team.
Fotograf: meg.

4 kommentarer:

Ida sa...

Penny <3 Jeg ELSKER det siste bildet! Flinka!

Maria sa...

Flotte bilder. Du er flink du :-)

vix sa...

kjempefine bilder du har tatt
og JEG VIL OG TIL ROSKILDE! dumme jobb

jeennyblog sa...

herlige bilder som alltid!