lørdag 1. mai 2010

Svar på spørsmålsrunde, del II.

- Hva ønsker du deg av alt i hele verden?
Hvis vi mener sånn generelt, så ønsker jeg meg et lykkelig liv, med en god karriære, fin økonomi, fine venner, fin kjæreste.. Ja, du vet. Og fred i verden, selvsagt. Hvis vi er mer materialistiske kan jeg godt få en designerveske, ny garderobe, et flott hus og svømmebasseng. Og et par millioner på konto.

- Hvem verdsetter du høyest?
Den nærmeste familien, godjentene mine og kjæresten. Men også alle fine mennesker som gir meg oppmerksomhet, som bryr seg, og som gjør dagene bedre og finere.


- Beste Roskilde øyeblikk?
Den var vanskelig.. Gogol Bordello, kanskje? Med hysterisk dans foran Orange i urinstøv, skjerf på hodet og Cosmokuer over alt. Ellers er det så mye å nevne, lange netter på camper ogogog.

- Favoritt Pink Floyd låt?
High hopes.

- Hva pleide du å dagdrømme om når du var liten?
Jeg drømte om søsken eller søskenbarn. Jeg hadde ingen av delene frem til jeg var 9 år, og følte meg litt alene i familiære selskap. Jeg pleide også å drømme om å være Mowgli, og bo i jungelen sammen med alle dyrene, og ha det så varmt at man kunne gå nesten uten klær. Også ville jeg ha gode dyrevenner, som i Tre nøtter til Askepott. Mitt største ønske var å bli dyrlege, helt til jeg fant ut at det ikke bare bestod av å kose med og mate dyr..

- Liker du Salvador Dalì?
Ja, han har morsomme, sære bilder, men jeg har ikke noe utprega forhold til han.

- Er du blodgiver?
Nei. Jeg hadde tenkt å bli det, men så leste jeg et sted at mennesker med cøliaki ikke kunne bli det?! Men jeg må sjekke det opp en gang til, i tilfelle det ikke stemmer.

- Kva er yndlingsfilmen din?
Donnie Darko, Lost in translation, 28 days, Mean Girls, Yes Man, 500 days of Summer og The Devil Wears Prada.

- Favorittband?
Metallica. ;)

- Har du holdt på med foto i mange år?
Jeg begynte å utforske fotografi i 2003, og gikk medier og kommunikasjon i tre år før jeg har holdt på med det på hobbybasis ett år før studiene jeg begynte nå i høst.

- Kva kamera brukar du?

Nikon D300.

- Har du mange objektiv? Isåfall, kva slags?
Sigma 17/70mm (dette bruker jeg nesten alltid), Sigma 105mm F2.8 (macrolinse som er supergøy å leke seg med) og Nikon 50mm F1,8 som tar superfine portretter.

- Hvilken toppblogger liker du minst?
Vet du hva? Jeg er fantastisk dårlig på å lese toppbloggernes blogger, eller til å følge med på lista. Jeg dro innom en tur nå, og så det var mange Paradise Hotel-detalgere? For meg er de meget uspennende, da jeg ikke ser på programmet. Men jeg tror også en grunn til at jeg ikke leser mange av de er at jeg ikke føler meg helt i målgruppa, jeg synes ikke hva en 14-åring spiser på matpakken er så spennende å se på. Men jeg leser Living Doll og Linnie, da.

- Hvilket plagg er favoritten din?
Akkurat nå er jeg så lei av alle klærne mine, at jeg tror jeg må si den sorte, enkle skinnjakken min fra Cubus. Eller dyna. Sukk.

- Beste live-opptreden du har sett?
Metallica i Oslo Spektrum, 2. desember 2003. Fordi jeg bare var 14, fordi det var første gang jeg så de, og.. Ja. The Who på Quartfestivalen, 2007 tror jeg, må også nevnes.

Bilde fra flickr.

4 kommentarer:

Kit sa...

Pink Floyd - High Hopes. Dessie, du har så god musikksmak at jeg faller av stolen noen ganger.

Henry sa...

det bildet av deg var utrolig pent!!

men tennis er verdens beste sport!!=D

Luksusdyret sa...

Det er alltid gøy å lese svarinnleggene :D

Maria sa...

Så ufattelig fint det bildet av deg er! I like.