tirsdag 14. juli 2009

That's just the way it is.

Med en hals som kjennes som om jeg har svelget et pinnsvin i søvne, en stemme som er knapt hørbar, feber og diverse muskelsmerter i hele kroppen, ble jeg i dag hjemme. For å underholde meg selv tenkte jeg at jeg kunne gjøre en EFIT til bloggen (ett foto i timen), noe som faila ganske raskt.
Jeg stod opp mellom 10 og 11, fikk ikke sove igjen da jeg våknet. Følte meg relativt crap, og tenkte det kanskje ble bedre hvis jeg pyntet meg litt i kjole. I 11-tiden bestemte jeg meg for å ta på litt sminke og, for å ikke se ut som et vandrende lik.

Klokka tolv, mamma sender meg på handling i butikken. Slitsomt. Jeg orket ikke engang å skrive handlelista som et normalt menneske.


13, jeg er tilbake fra butikk, med halspastiller, og er helt utslitt. Ligger rett ut på sofaen og hører musikk.

14. Er på rommet. Det er sol og blå himmel ute, men jeg orker ikke bevege meg utendørs.
15. Bestemmer meg for å lese, og blir liggende å lese nesten hundre sider.16. Orker ikke lese mer. Orker ikke pc. Orker bare å ligge, som er ork nok i seg selv.

18. Mamma kommer hjem. Vi har kald brus, og favorittmiddagen min; tandoorichicken fra Toro.

Resten av kvelden går med til å ligge og å nerde, nå har jeg tatt paracet, skal lese litt til den slår inn og forhåpentligvis våkne opp som supermann i morgen klokka åtte og dra på jobb. Tjohei!

7 kommentarer:

Renate sa...

Stakkars liten :( Du var dødelig søt på nest siste bilde, du så ut som en uskyldig liten kid. Men jeg vet jo at du er langt fra uskyldig. EHEHM. :D

Ida sa...

bli frisk igjen, snuppa! (meg og kjærsten kommer bw ikke til oslo nå, ble sverige på oss, emn jeg heier på at det blir en tur i høst!

Camilla sa...

SV: så klart vi kan bli bestevenner :-D Bare å komme på besøk! hene.

Barbro sa...

Thnåh, dakar lille. Jeg skulle vært der og tatt vare på deg, jo!

Fine bilder orket du i hvert fall <3

SandraJeanette sa...

Synes det er relativt greit med en syke-være-hjemme dag. Synes du er ganske oppegående ut til å faktisk være syk da, noen som er heldig kanskje. Når jeg er syk klarer jeg ikke lese, og ikke nerde på pc-en. Bleh. Men i dag skal jeg på jobb!

Monkey sa...

Uff, så fælt! Hater å være så syk at det eneste jeg orker er å ligge i senga.

At the moment har jeg utrolig vondt i tennene, så jeg hiver innpå med paracet. Du er ikke alene, min venn.

Katrine sa...

God bedring da.;)