mandag 5. januar 2009

Lay all your love on me.
Etter en lang, grå og iskald mandag er det godt med noen fine bilder som setter en litt ut av den monotone mandagsfølelsen. Deilig mote, og kjærleik. Shopping, søvn og mer mote i denne bloggen er på ønskelista nå. Hvordan var deres mandag? Har dere fått kjøpt noe på salget enda?

14 kommentarer:

Renate sa...

Pga et mislykket frisørbesøk ble ikke dagen så bra som jeg håpet. Men, har begynt å lese en god bok nå, så den avsluttes ganske bra :)

DirtyJulie sa...

Bilder har en fantastisk egenskap ved å kunne få opp humøret o.l :)

Dagen har vært brukt til filmer, soving og farris, hurra for det!

Ellers går salgs kjøpingen dårlig, da jeg brukte aalt for mye penger på shopping i julen, så jeg tvinger meg selv til å holde meg unna butikker, yay!

Inez Madeleine sa...

Fine bilder :) Akkurat nå fråtser jeg meg i den viten om at mandagen straks er ferdig og er en hel uke til neste gang. Er på det nivået ja ;) hah.

linda-mari sa...

nummer 3 var skikkelig vakkert!

Anonym sa...

Januar salg har jeg gjort fra meg:p

Kristine sa...

Nydelige bilder :)

Trude sa...

Min mandag var ganske dårlig, men i dag er det tirsdag - og det er en relativt fin dag.

Anne Marthe sa...

Flotte bilder :D

Anonym sa...

Så fine bilder! Takk for at du fant dem for meg :)

Renate sa...

Haha ^^ Jeg kommer ikke til å vise meg hverken offentlig eller foran samboeren min med den sveisen :p Hjalp litt når jeg fikk festet den alt for korte luggen oppe :p Jeg lover, uten styling er jeg helt lik! :p

inga-sofie sa...

Wow, bildene var nydelige, får helt klart opp humøret :)

Annika sa...

Och tack för att du skriver så snällt om mig! Jag blir jätteglad över att kunna inspirera andra :) Och du, ge aldrig upp fotandet! (and I love Norge..! ;D )

Camilla sa...

Stilige bilder :D

linda-mari sa...

Metallicatrollet: Ja, det er Jan Thomas-salongen. Jeg liker Jan Thomas kjempe godt, han er så koselig og snill! Og han har faktisk utrolig peiling. Stjernene leier han ikke fordi han er NORSK kjendis liksom:p