torsdag 26. juni 2008

This is me, then.

Jeg spurte dere hva jeg skulle blogge om, og et av forslagene var (smart nok) en introduksjon av meg selv. Merkelig igrunn, at jeg ikke alt har gjort det, med tanke på at dette er min blogg, med mine tanker og mine meninger. Jeg har ikke helt funnet ut av hva jeg vil med denne bloggen, hverken med tanke på hva jeg skal skrive, hvor mye jeg skal skrive, og ikke minst; hvor personlig jeg skal være. Men en ting skal være skrevet; det skal ihvertfall være ærlig, det som står her.


Jeg. Meg. Hvordan du nå enn vrir og vender på det, jeg er meg, mer eller mindre, jeg har gode sider, dårlige sider og sider folk som regel ikke vet om eller merker.Altså; jeg er menneskelig. Jeg er ei jente, født og oppvokst i Oslo, som har rukket å fylle 19 og gå ut av videregående skole, med et snitt på 4.6 (før de to siste eksamensresultatene mine, om ikke annet.) De tre siste årene har jeg studert medier og kommunikasjon, der det er fotografi som appelerer mest til meg. Foruten fotografering, liker jeg godt å skrive, lese, være sosial med venner, feste, gå på konserter, se på TV, surre rundt på internett, se film, kose på kjæresten min, reise, lese blogger og sist, men ikke minst; shoppe.Jeg har "to sett" foreldre, en kjæreste, en lillesøster på 15 samt en katt.Jeg bor fremdeles hjemme på pikerommet, og trives med det. Drømmejobben er fotograf, men siden jeg mangler flere viktigeelementer for å kunne bli det til nå (erfaring, nok tro på meg selv, evne til å albue meg frem etc.), vet jeg for tiden ikke helt hvajeg vil. Har søkt litt forskjellige studier til høsten, og blir det for kjedelig, tar jeg meg nok heller en lønnet jobb. Har fått det for meg at det ville vært fint med en jobb i platebutikk eller bokhandel, mye på grunn av min interesse for dette.

Av andre kjempeinteressante fakta om meg selv kan jeg nevne at yndlingsfargene mine er blå og grønn, lykketallet mitt er 13, yndlingsbandet mitt er Metallica, favorittårstiden min er sommeren og atjeg stort sett er blid og sprudlende. Jeg er 168,4 cm høy, har grønnbrune øyne, brunt, langt hår og veier sånn ca det jeg gjør.Favoritt-tvseriene mine er LOST, Frustrerte fruer, The O.C., CSI Miami, NCIS, Dr. House og Family Guy.Yndlingsfilmene mine er Lost in translation og Donnie Darko. Jeg liker fotball, favorittlagene er Liverpool og Brann, jeg har deltatt på dataparty (LAN) og favorittmaten min er enten tandoorikylling eller hjemmelaget pizza.

Jeg har en forkjærlighet for ting med prikker, striper, sløyfer eller søte trykk, jeg lager lyder (meek?). Jeg er kjempeflink til å bekymre meg for ting, tenker alltid for og imot saker om jeg har tid, finner worst case scenarios som jeg skremmer meg selv litt med, og er dårlig på å ta sjanser. Jeg kan bli fort sint, men raskere blid igjen, jeg prater som regel endel, jeg liker å få folk til å le, og at folk forteller meg ting dersom noe plager de. Jeg er kjempeglad i familien og vennene mine,jeg elsker kjæresten min (som jeg ble sammen med i oktober 2005) og alt i alt vil jeg bare leve rolig, sammen med de jeg bryr megom, og ha det bra. Det er mye i verden jeg ikke liker, men jeg har ikke helt engasjementet til å gjøre noe med det heller. Jeg gir ikke vekk alle lommepengene mine til Redd Barna, jeg har ikke fjernadoptert et eget fadderbarn, jeg kjøper ikkesamtlige =Oslo, og gir ikke mine siste småpenger til en tigger langs veien. Jeg er ikke slem, men kanskje litt narcissistisk,litt kjip og kanskje mestav alt; ganske vanlig. En siste ting jeg er flink til, er å overse detaljer (oi, har vi hatt disse gardinene lenge? Tre uker, ja..)


Jeg regner ikke med å forandre verden, jeg regner ikke med å vinne noen fredspris, men jeg ønsker å leve et godt liv, betynoe for de som betyr noe for meg, og kanskje, en vakker dag når jeg sitter på gamlehjemmet, noe jeg kan se tilbake på medstolthet over å ha laget.

8 kommentarer:

Noddynods sa...

Åh, tusen takk! Det var utrolig koselig å høre!! :D Gensern kostet 800 kroner, dyrt nok! Kjærsten min er vill på shopping.. Eller, han blir som regel alltid med! Heh :P
Du må gjerne legge inn antreksbilder og nye kjøp, syns det er så gøy og se, og få inspirasjon selv :)

Friendly face sa...

"Jeg er kjempeflink til å bekymre meg for ting, tenker alltid for og imot saker om jeg har tid, finner worst case scenarios som jeg skremmer meg selv litt med, og er dårlig på å ta sjanser. "

Oi, det der er virkelig meg i et nøtteskall. Jeg bekymrer meg for alt, og lurer på om jeg har a mild case of angst innerst inne.
Velvel. Kanskje jeg stjeler ideen din og skriver en slik introduksjon av meg selv en dag :)

Isabell Vassbotn sa...

Haha, søta mi. Føler meg et steg nærmere den mystiske Desirée, huhu. Fin blogg du har, snuppi. <3

Junebug sa...

Hei du, Google AdSense greiene funker sånn at du får betalt for enten hver gang noen trykker uoppfordret på reklamelinken, eller hver tusene visning :) Hvis jeg forstod det riktig da!

Anonym sa...

Veldig bra skreve jinta;) Spanande å lesa!:)

Ingo sa...

Yndlingsmaten din er ikke den samme som favorittmaten din. < /3

Hihi. Noes.

Camilla sa...

koselig å lese! :)

wiho sa...

DU ER BEST!! :D
og jeg digger den nye "forsiden" din ;D
digger deeg <3