tirsdag 19. februar 2013

Australia del 1 : Merry Beach

Takket være teknisk kompetanse på bestemor-nivå, samt en lei eksamen i avtalerett om alt for kort tid, går det fryktelig tregt på bloggen/i hjernen/hjemme hos meg om dagen. Jeg står opp, og tusler rundt i morgenkåpe og dynetøfler noen minutter med hendene knyttet som to angstbylter før jeg endelig somler frem noen klær og drar "hjem", som igjen er blitt hva lesesalen på skolen fungerer som.


Soloppgang fra flyet, et sted over Paris.

En anelse trøtte.

Moren til Jo, Diane, og yours truly. (Se! Man kan ha på kjole! Uten bobledress til!)

Jeg har bestemt meg for å dele opp bildene, rett og slett fordi det er så ufattelig mange jeg vil vise (og for ikke å myrde all seer-glede fra evt tittere, eller sprenge bloggkapasiteten). Først ut blir Merry Beach.
Dette er stedet der Jo og familien har en campingvogn kombinert med en hytte, og alt ligger omringet av kenguruer, fin skog, myk sand og en herlig strand. Vi kjørte motorsykkel til og fra. Rettelse: Jo kjørte, mens jeg satt bakpå, vind i håret, og noen utrolige deilige dager, bare for oss selv. Her kunne jeg gjerne vært mye, mye lenger.

Jeg håper å kunne reise tilbake til Australia ca supersnart.

4 kommentarer:

Ida sa...

Hurra for bilder!!! Ser ut som en drømmeferie og det er jeg ganske sikker på at det var også! Gleder meg masse til å se flere bilder!!!!!

Katrine sa...

Damn! Så utrolig koselig! Og så flink du er med bilder og blogg:):)

ingo sa...

Mere! Mere! =)fine bilder!

Christine Tallulah sa...

åh, er såååå misunnelig. ser fantastisk ut :D