tirsdag 22. februar 2011

I'm not trying to make a big sensation. Just talking 'bout my g-g-generation.

Februar, fortsatt iskaldt, skitten snø i gatene, og forventninger om et utømmelig kreativt sinn, high fashion i dårlig belysning og neglsprett. Neida, så er det ikke så ille fatt med meg, men det kan godt bli vår snart nå. Jeg merker det spesielt godt idet jeg er innom H&M, og står og holder en fjærlett, blomstrete kjole i hendene, hvor god følelsen av tynt stoff mot bar hud er, og i et sekund faller jeg nesten for fristelsen til å kjøpe kjolen, løpe hjem og gå barbeint i den hjemme bak lukkede dører - helt til jeg kommer på at jeg alltid er iskald i føttene omtrent frem til sommerferien.

//
Forøvrig har jeg fått publisert to saker med både tekst og bilder av meg, og skulle noen ville se,
så kan man klikke her for å se unge designerspirer, og her for å se oppsummering av OFW.Outtakes fra "Ghosts", her representert ved Frøydis.

4 kommentarer:

Kit sa...

Bra jobba!

Christine Tallulah sa...

jeg skjønner veldig godt hva du mener! man føler seg så hjelpesløs...jeg savner deg! har prøvd å sende melding til mobilen din, men veit ikke om du har fått det siden jeg ikke har fått svar..facebooken min er blitt hacka så jeg kommer ikke inn, ellers skulle jeg kontakta deg der..

(fantastiske bilder!!!)

Synne sa...

så utrolig fine bilder!

// haha, jeg har nok aldri vært så klar for sommer som jeg er nå! ;)

Ingvild sa...

Jeg trenger sommer, merker jeg må våkne snart. Våkne med våren