onsdag 18. august 2010

OFW - dag én.

Ting blir ikke alltid som man har tenkt. I dag ble en slik dag. Jeg dro først tidlig på skolen, etterfulgt av OFW, der jeg har vært så heldig å få bloggerpass.

Hadde gledet meg veldig, og dro med kamera og glede, dro opp bloggerpasset ved inngangen, der kun tomme ku-øyne møtte meg. "Du må nok vente her nede" fikk jeg beskjed om. Joda, det var greit, menneskene ved inngangen visste ikke hva et bloggerpass innebar, så jeg tenkte som så at noen andre lenger inne sikkert visste bedre. Spurte ved innslipp, der jeg fikk det samme tomme uttrykket, og endte opp på en plass på tredje bakerste rad. Bildene er mildt sagt elendige (og det er kjempesynd, for det var utrolig gøy å se Springbrettet. Mye nytt, spennende og litt sci-fi-aktig. "Skikkelig Star Trek", som Stina sa.):

Etter denne skuffelsen (plasseringen og bildene, altså, ikke kolleksjonen!) tenkte jeg som så at "neste show skal jeg sørge for å få vært blogger", men det samme skjedde her -igjen-. Ingen visste hva et bloggerpass var, og jeg ble igjen sendt til den vanlige seatingen. Her fikk vi heldigvis litt bedre plasser litt lenger frem. Kristar Design åpnet, med utrolig mye lekkert og fint, flettebelter og blonder og farger og tekstiler jeg likte veldig godt;

Etterfulgt av debutkolleksjonen til The White Baron, som til de tunge riffene til sitt rockeband hadde modeller marsjerende rundt i alt fra sort fløyel, skinn, boots, høye hæler og søte kjoler;

Og så var vi en tur ute, og jeg var frustrert fordi jeg følte at bildene ikke ble som jeg ville (det er jo tross alt dette jeg vil leve av, å se verden gjennom fotografiapparatet, så ting som kanskje burde være bagatellmessige blir fort litt store), og plutselig var klokka alt for mye og vi fikk ikke sett Fam Irvolls barnevisning. Men, vi tok det igjen på hovedvisningen, som jeg i tillegg fikk (endelig) være blogger på, og stod og var stolt bloggefotograf sammen med pressen.

Visningen startet først med livemusikk og en film, etterfulgt av (som forventet) morsomme, fargerike og glade klær, morsomt tilbehør. Fam Irvoll er ikke bare en klesdesigner, hun er en inspirasjon, og en entertainer, og for fullsatt sal høstet hun kveldens desidert største applaus.

Det ordner seg som regel for snille jenter. Nå er det noen timer søvn, før det er opp til skole og en ny dag med OFW. Jeg gleder meg!

10 kommentarer:

Emilie Conchepcion sa...

Jeg håper du får komme inn som blogger imorgen og det går glatt. Skikkelig teit at de ikke hadde fått ordnet det, hvis de hadde skaffet det i første omgang. Fine bilder ihvertfall syntes jeg :)

Renate sa...

Håper at du får komme inn som blogger med skikkelige plasser i morgen:) Kjempeheldig som får være der:)

stokkefot sa...

Du fikk jo masse bra bilder, jo! :)

Mira sa...

Det var gøy :) Elsket kolleksjonen til Venti Uno og Fam :D

Barbro Andersen sa...

Vi fikk i hvert fall sett mye fint! :D

Anonym sa...

Forventer de at noen i det hele tatt kommer til å gå rundt i all offentlighet med det rælet der på seg? :S
Motebransjen nå er jo latterlig..

Åshild sa...

Dårlig at de ikke var informert om det bloggerpasset, men håper at det ordner seg for deg i morgen! Fine bilder fikk du iallefall ^^ Kos deg masse på OFW, det ser kjempegøy ut!

linda-mari sa...

Hmm! Dette var rart. Jeg fikk presse-seating hver visning.

Barbro Andersen sa...

Anonym: Hver sin smak ^^,

Renate sa...

Så latterlig at de ikke visste hva bloggpass er, retards. Men, åh. Jeg dør. Ville såå være der.