tirsdag 24. november 2009

Attitude.

Modell: Miriam
Foto: meg
(klikk på bildene for større utgaver.)

6 kommentarer:

nostalgi sa...

Fine bilder :)

Barbro Andersen sa...

Jeg synes disse bildene er så utrolig fine: spesielt nummer to! Du er flink, og jeg gleder meg til å leke med deg i Oslo :D

Heidi sa...

Jeg likte veldig godt lyssettingen og komposisjonen i bok-bildene (hvor er de tatt hen?), men Miriam poserer litt stivt og unaturlig. Tror det er armene som gjør det. Jeg tror du kunne tatt det på nytt med Miriam i en litt mer naturlig positur, kanskje dypt oppslukt i ei bok, og for å gjøre "klisjeen" komplett - med briller? Just thinking. Hehe.

Det midterste er veldig kult og naturlig - og veldig kul styling, might I add. Det nederste blir også bittelitt unaturlig, men det er sikkert bare pirk. :) Tror dessuten det hadde vært kult om et av dem var i helfigur, eller noe liknende.

metallicatrollet sa...

Takktakk. :)

Heidi: Det er tatt på et antikvariat som ligger like ved Akershus festning. Fikk tilfeldigvis lov til å ta noen bilder der (vi gikk forbi, så kom jeg på å spørre), så måtte ta det litt på sparken. Hun driver og danser der, så det er ikke så unaturlig som en skulle tro. ;) Men ser poenget. Er veldig keen på å ta en mer planlagt shoot der.

Ida sa...

fine bilder desi! jeg vil dra til det antikvariatet en gang! :D

anna sofie sa...

så utrolig fine:)