søndag 14. september 2008

What is wrong with your ego?

I dag spurte jeg kjæresten min; "hva synes du om måten jeg sminker meg på?" For jeg bruker ikke så mye sminke, og i løpet av dagen synes jeg liksom den blir mer og mer borte, og hvem vet, kanskje han egentlig går rundt og ønsker at jeg brukte mere sminke? Så, jeg gav han sjansen til å si det som det var, men han nikket, og sa han syntes det var fint at jeg ikke brukte så mye. At det var naturlig, og passelig. Til hverdag bruker jeg; all in one-face base fra Body Shop, concealer fra H&M, øyebrynsgreie og Dior Blackout-mascara. I tillegg bruker jeg Nivea ansiktskrem dersom jeg er tørr i huden.

Hva bruker du til vanlig? Hva synes du om sminke;
less is more, eller er du heller litt mer vågal?


Og; jeg merker meg at det er ganske få som leser her nå. :/
Eller i hvertfall som kommenterer.
Hva vil dere at jeg skal blogge om? Hva interesserer deg i blogger? :)

20 kommentarer:

Helenep sa...

for mye sminke er stygt! jeg bruker telescopic mascara blush fra h&m og av og til litt foundation om det trengs og iblandt litt eyeliner =)

metallicatrollet sa...

Før brukte jeg eyeliner hver dag, men nå bruker jeg det som regel bare på fest. Og solpudder i kjakene. :)

Camilla sa...

Jeg vil si jeg bruker akkurat passe med mascara, litt foundation, og litt øyenskygge. Og når det gjelder øyenskygge klæsjer jeg ikke bare på noe altså :p Du ser meg aldri med masse blå eller sjokkrosa øyenskygge liksom.
Og så bruker jeg litt lipgloss med en gang jeg er ferdig med å sminke meg, men det går jo fort vekk igjen da...

Det som skal til for at jeg besøker blogger er et stilig design, fine bilder, og noe interessant å lese. Det du IKKE skal gjøre vet du vel allerede, slik som masse skrivefeil og fjortisspråk..

Jeg har et innlegg i bloggen min litt lenger ned på siden, hvor jeg har skrevet opp favorittbloggene mine og grunnen til at de er det.
Så ser du i hvert fall hva slags blogger jeg liker:) Om du vil ta en titt.

Christina sa...

jeg synes det er penest med lite sminke i hverdagen, sånn at det synes når man har pyntet seg. jeg bruker til daglig flytende eyeliner og mascara, og litt rouge eller solpudder i kinnene, og gjerne litt lypsyl på leppene. bruker ofte en helt nøytral øyenskygge også, bare for å gi de en matt look.

jeg kommenterer på et innlegg om jeg synes det står noe spennende som appelerer til meg, fine bilder eller noe annet jeg finner intressant. jeg synes bilder er viktig i en blogg, innlegg uten bilde er kjedelig. jeg kommenterer som oftest de som kommenterer hos meg, for da er det så lett å komme tilbake til bloggen, og selvfølgelig på random blogger jeg kommer over om jeg liker de, men de er ikke liker lette å finne gijen når jeg har x-et de ut igjen. et fint design er også litt viktig synes jeg.

og jo, du og mange andre har sånn "ordbekreftelse" når man skal kommentere, skikkelig kjedelig å fylle ut, går så mye fortere uten.. :) jeg synes du har fin blogg!

maia sa...

less is more. absolutt.
det må i alle fall se slik ut.

Anonym sa...

Jeg leser bloggen din, men noe rart har skjedd og jeg klarer ikke kommentere på blogspot lengre. Sykt irriterende. Bloggen din er hvertfall bra og jeg liker den godt! ;) www.lisastullogtoys.blogg.no

pnu sa...

Jeg bruker mindre sminke nå enn det jeg gjorde før. Før brukte jeg concealer, pudder, eyeliner og maskara. Nå bruker jeg bare maskara og pudder. Ganske greit egentlig, fordi det tar så kort tid.

Jeg syns det er gøy å lese innlegg som dette, og innlegg om alt og ingenting :-)

wiho sa...

jeg synes at less is more jeg ;P Digger bloggen din og det vet du ;) <3

metallicatrollet sa...

Takk for alle kommentarene, skal ta de til meg, og sørge for at bloggen bare blir bedre og bedre.

Christina: Nå har jeg fjernet ordrebekreftelsen. Det er jo bare irriterende, du har helt rett. ;)

Anonym/Lisa: Så rart, jeg har satt kommentarmodus til å tillate at alle kan kommentere. :s

julie sa...

Bruker foundation og maskara og litt solpudder bare, og eventuelt eyeliner eller øyenskygge om jeg ser trøtt ut eller at øynene mine har fått merkelig form ;p
Det kan være fint med mye sminke så lenge de kan å sminke seg, f.eks. sotede øyne kan være rått på fest!

Lisa sa...

Wiii! Jeg har funnet ut at jeg klarer å kommentere fra mozilla! Og det er forresten datan min som er klikkings, ikke bloggen din ;p Hehe.

Camilla sa...

litt foundation og mascara :) less is more :)

Bloggen din er så søt! :)

Kaja Elisabeth sa...

gutter mener nå at less is more, men jeg pleier å kaste meg ut i sminken som en transvesitt. bruker til vanlig primer, mascara, blush, øyenskygge og leppestift fra MAC og lipliner fra Bobby Brown, i relativt nøytrale farger da

Anonym sa...

Jeg bruker ingenting, as you know. ;) Men det kommer mer av latskap enn noe annet, fordi jeg er en sånn som aldri gidder/husker å fjerne sminke, og da blir det jo bare stygt etterhvert. Pluss at det ikke er bra for øynene/huden..
Men ja, jeg brukte jo mascara og dipliner før, da. Og til spesielle anledninger bruker jeg det fortsatt, hvis noen har å låne bort. :p

Og.. jeg leser alt du skriver, jeg er bare så dårlig på å kommentere på blogspot..

Marsmelon sa...

Uhu, jeg leser her og du skriver mye fint. Det er bare det at jeg er ikke flink til å kommentere, selv når jeg har en kommentar :P

Marthe sa...

jeg elsker å sminke meg, men less is more absolutt. Man kan jo sminke seg uten å se ut som en klovn^_^ bruker grå eyeliner, så det blir ikke så hardt i forhold til den svarte jeg brukte før! å så blir øynene blåere med grå;)

Elena sa...

Kommer helt ann på!
Til hverdags kan jeg gå med alt fra null sminke til øyenskygge å hele pakka. Sminker meg gjerne litt ekstra hvis jeg skal på jobb etter skolen.

Men til daglig bruker jeg mascara og eyeliner (da litt i kantene for å åpne øynene).

Linn sa...

Er den Dior mascaraen bra? Ville du anbefale meg den? Har lyst på en bra mascara seh.

Anonym sa...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/_photos/photo_big8.jpg[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנו מספקים שירותי אירוח מיוחדים גם יש במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]אחרוחות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר יוגשו ישירות לחדרכם!

לפרטים אנא גשו לאתר האינטרנט שלנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Anonym sa...

Hello. My wife and I bought our house about 6 months ago. It was a foreclosure and we were able to get a great deal on it. We also took advantage of the 8K tax credit so that definitely helped. We did an extensive remodeling job and now I want to refinance to cut the term to a 20 or 15 year loan. Does anyone know any good sites for mortgage information? Thanks!

Mike