fredag 27. mai 2011

Huhei!






Intense dager, med masse program. Denne uken har gått med til å lage en promofilm for en Frøken Norge-finalist, til å ha en shoot med flott modell og MUA, til å lage veldig mye mat til vernissage, å drikke boblevann og være stolt på åpningen av utstillingen vår, og til å guide venner og familie rundt. (Hvis dere vil komme på utstilling, så henger bildene på Aker Brygge ut 4. juni).

Føler jeg har så mye å gjøre at jeg går glipp av hva alle andre driver med om dagen. Hva gjør dere?

mandag 23. mai 2011

lørdag 21. mai 2011

Only photograph what you love!

Åhoi, dere, for en uke. Det startet med en roadtrip til Sverige med fotoshoot, middag og systembolag, med litt festing tilbake i Norge, etterfulgt av 17.mai og feiring, dagen etter var jeg på foredrag med den evig inspirerende Tim Walker, og dagen etter var han på skolen vår, så på bildene våres, gav personlige tilbakemld.. Kan man bli mer starstruck? :) Fantastisk! Ellers har jeg blitt forkjøla, jeg sitter i photoshop med bilder fra mandagen, jeg planlegger nye opptak til hovedoppgaven, vi ordner istand til vår vernissage, ja, dere leste riktig, vi skal ha avgangsutstilling, førstkommende torsdag i Oslo. Komkomkom!

Det er mye som skjer, mange arbeid jeg sitter og knoter med, men som jeg ikke er ferdig med og derfor ikke kan vise frem, så derfor tenkte jeg at jeg heller kunne legge ut ting som inspirerer meg. Fint, vel? :)









Fotografier: Ming Wi, av Nick Knight for V, via FashionGoneRogue

Sitat innleggstittel: Richard Avedon

søndag 8. mai 2011

We're gonna sip Bacardi like it's your birthday.

Hei, barn! 
I dag har jeg bursdag, og blir en gammel dame.
Det betyr at fra nå av bør alle avtaler med meg skrives ned så jeg husker de,
du burde snakke LITT HØYERE OG t-y-d-e-l-i-g til meg, ingen bannskap, ingen alkohol,
det blir sengetid kl 21, noen må sørge for å mate meg, skifte på meg og dusje meg og.. Nei, vent, det var ikke jeg, men lillebror som ble to år. Da får dere se bort ifra dette, men dere må gjerne gratulere meg. ;D

tirsdag 3. mai 2011

The Cherry Blossom Girl pour Etam

En av mine absolutte favorittbloggere, The Cherry Blossom Girl, eller Alix som hun egentlig heter, har i samarbeid med det franske undertøysmerket Etam laget en fantastisk kolleksjon som tar mine undertøyscravings til nye dimensjoner. Sløyfer, blonder, knapper, sarte farger og... Fantastisk!

Kolleksjonen finnes her, og alle bildene er lånt fra Alix egen blogg.

mandag 2. mai 2011

Fight fire with fire.

Helg.
Peppes Pizza. Performance Art-oppvisning. Bok. iPod. Vin. Pølser. Treningssenter. Kebab. Corona. Smirnoff Ice. Shots. Some kind of Monster. Sol. Kjole. Shorts. Grill. Fiskekake. Søvn. Nytt festkamera (EOS 350d). Frognerparken. Luna. Nattbuss.
Glede.